Ik train jou / merk

Bij 'Ik Train Jou' kun je rekenen op coaching, training en advies. Samen zijn we op zoek gegaan naar de beste strategie om de onderneming te starten en om het bedrijf goed te positioneren, om dit later uit te werken tot een volledige merkidentiteit.
(Klant)
Ik Train Jou
(Jaar)
2023
(Website)
iktrainjou.nl
Ik train jou / merk
(Het project)

Een goede strategie is het halve werk

Werner van 'Ik Train Jou' en ik zijn samen het traject ingegaan om zijn onderneming succesvol te lanceren. We begonnen met het definiƫren van een sterke positionering voor zijn bedrijf. Tijdens een strategische sessie hebben we zijn doelgroep, kernwaarden en toekomstplannen onderzocht.

Hier hoef je geen held te zijn

Tijdens het strategieproces benadrukte Werner dat hij authentiek wilde blijven. Hij benadrukte dat zijn trainingen niet draaiden om stoerheid, maar om kwetsbaarheid. Dit resulteerde in de krachtige tagline: "Hier hoef je geen held te zijn."

Implementatie

Na het vaststellen van de strategie heb ik gewerkt aan de merkidentiteit. Dit begon met het creƫren van een stylescape als leidraad voor de identiteit. Vervolgens heb ik het logo ontwikkeld en de merkstijl toegepast op verschillende elementen, zoals PowerPoint-sjablonen, facturen en visitekaartjes. Nadat deze stappen waren afgerond, heeft een specialist op basis van de ontwikkelde stijl een website gebouwd.

Met deze aanpak heeft 'Ik Train Jou' zich krachtig neergezet in de markt, klaar om zijn unieke boodschap over te brengen en klanten te inspireren.

(Volgende)

VCH / drukwerk

overtuigd?

Of meer overtuiging nodig?!
Laten we praten!
Laten we praten!