Anderhalf jaar Studio Tessa Bosch, tijd voor een update
(
March 18, 2024
)

Anderhalf jaar Studio Tessa Bosch, tijd voor een update

Anderhalf jaar ondernemen was geen eenvoudige taak, zoals ik van tevoren al wist. Toch blijft het moeilijk wanneer je obstakels tegenkomt, zelfs als je ze van tevoren hebt zien aankomen en voor bent gewaarschuwd.

Anderhalf jaar Studio Tessa Bosch: Vernieuwen, herontdekken en groeien

Het is ongelofelijk hoe snel anderhalf jaar voorbij kan vliegen, vooral wanneer je bezig bent met iets waar je gepassioneerd over bent. Voor mij betekende dit anderhalf jaar ondernemen met Studio Tessa Bosch. Als ik terugkijk naar het begin, kan ik nauwelijks geloven hoe ver we zijn gekomen. Het was een reis van vernieuwing, herontdekking en groei.

Twijfels en Verliefdheid

Toen ik anderhalf jaar geleden besloot om mijn eigen ontwerpstudio te beginnen, had ik mijn twijfels. Kon ik wel succesvol zijn als ondernemer? Maar naarmate de tijd verstreek, werd ik verliefd op de connecties die ik maakte, de vrijheid die ik ervoer en het gevoel van zelfstandigheid dat ik genoot. Na een reis midden 2023 keerde ik terug met een hernieuwde energie en een groeiende klantenkring. Het was op dat moment dat ik wist dat ik het kon laten slagen.

Een Nieuwe Uitdaging

Echter, aan het einde van vorig jaar, toen al mijn lopende projecten waren afgerond, kwam ik voor een nieuwe uitdaging te staan. De aanvragen bleven uit en ik bevond me plotseling in een periode van stilte. Het was een moment van bezinning waarop ik moest beslissen: stoppen of doorgaan?

Doorzetten en Verbeteren

Na veel overweging en zelfreflectie besloot ik om door te zetten. Ik nam concrete stappen om mezelf opnieuw te positioneren in de markt. Dit omvatte het volgen van ondernemerscursussen, twee maanden hard werken aan het verbeteren van mijn website en het actief netwerken. Het was een periode van intensieve inspanning, maar het was de moeite waard.

Ben ik er al? Nee, zeker niet. Ondanks de nieuwe klanten die ik heb weten aan te trekken, blijf ik op zoek naar nieuwe mogelijkheden en uitdagingen. Het ondernemerschap is een voortdurende reis van leren en groeien, en ik sta open voor alles wat op mijn pad komt.

Samen Groeien

Daarom wil ik een beroep doen op mijn netwerk en de mensen om me heen. Ken jij iemand die op zoek is naar een grafisch ontwerper? Misschien kunnen we samenwerken en iets moois creëren. Neem gerust contact met me op of bezoek mijn vernieuwde website voor meer informatie. Het afgelopen anderhalf jaar met Studio Tessa Bosch is een periode van ups en downs geweest, maar het heeft me geleerd dat doorzettingsvermogen en passie de sleutels zijn tot succes. Ik kijk uit naar wat de toekomst brengt en ben dankbaar voor de mogelijkheid om mijn dromen na te jagen.

Dank je wel voor het delen van deze reis met mij.

Gen Z: Een merk bouwen voor de toekomst

overtuigd?

Of meer overtuiging nodig?!
Laten we praten!
Laten we praten!