Logo vernieuwing

Sociale gasten

Dit is wat Sociale Gatsen over hun eigen organisatie zegt:
Het is onze missie om de Amersfoortse samenleving door jongeren te laten vormgeven. Sociale Gasten faciliteert jongeren tussen de 14 tot 30 jaar om een maatschappelijke bijdrage te leveren. Dit is helemaal op vrijwillige basis, omdat het kan, omdat ze zichzelf willen ontwikkelen en iets voor anderen willen betekenen. Dit kan in de vorm van een eenmalige praktische klus, een terugkerende sociale actie of door mee te doen aan Maatschappelijke Diensttijd.

In 2022 maakten ze nog gebruik van een jubileum logo omdat ze 5 jaar bestonden. Het jubileumjaar was afgelopen aan het eind van 2022 en ze wilde in 2023 niet terugkeren naar het logo dat ze gebruikte voor hun jubileum. Daarom kwamen ze naar mij toe met de vraag of ik het logo kon opfrissen naar een logo dat iets meer zou aansluiten bij de jongeren doelgroep.

Mock up project Damn You
Mock up laptop Damn yo. tekst, ik was vergeten hoe fijn het is om niets te vergeten
Mock up wc reclame
Mock up wc reclame

"Tessa heeft ons logo een update gegeven zodat deze weer een frisse uitstraling heeft. Hierbij heeft ze onze wensen uitstekend weten te vertalen naar een grafisch ontwerp!"

- Rick van Stichting Sociale Gasten

DEZE IS VOOR DE
ORGANISATIES DIE MEER ZIJN DAN EEN
VERDIENMODEL.

Voor de merken waar mensen achter zitten die voortdurend willen bijdrage aan een betere wereld, omdat deze merken er voor andere zijn ben ik er voor deze merken. Ben jij een non profit organisatie of een bedrijf/merk die zich inzet voor een goed doel, een betere wereld, mensen en natuur of iets anders. Stuur mij dan een bericht of bel mij! We kunnen samen kijken of ik jou kan helpen met je vraag stuk.