Infographic Heldin

Rode Kruis

Voor het Rode Kruis, District Gooi & Utrecht heb ik een infographic gemaakt voor een van hun projecten. Ze wilden de resultaten van het project Heldin duidelijk weergeven met een infographic. Op deze manier konden ze intern mensen informeren, maar ook extern laten zien wat er bereikt is met het project Heldin.

De poster werd zowel tijdens een bijeenkomst als online ingezet om te delen binnen de organisatie. Omdat er heel veel data moest worden gevisualiseerd heb ik besloten om twee versies te maken. Er is een uitgebreide versie met alle informatie, en een gedrukte A3 versie met alleen de hoofdpunten.

Heldin richt zich op vrouwen die het lastig vinden om te handelen in een noodsituatie. Het Rode Kruis leert hen EHBO-vaardigheden, maar ook omgaan met stress, weerstand en effectieve communicatie.

Infographic rode kruis heldin

Dankjewel Tessa voor de fijne samenwerking. Je hebt je in een korte tijd de Rode Kruis huisstijl eigen gemaakt en de communicatie met jou was duidelijk & goed. Met de door jou ontworpen infographic kunnen we onze resultaten mooi en overzichtelijk presenteren!”

- Miriam van het Rode Kruis

DEZE IS VOOR DE
ORGANISATIES DIE MEER ZIJN DAN EEN
VERDIENMODEL.

Voor de merken waar mensen achter zitten die voortdurend willen bijdrage aan een betere wereld, omdat deze merken er voor andere zijn ben ik er voor deze merken. Ben jij een non profit organisatie of een bedrijf/merk die zich inzet voor een goed doel, een betere wereld, mensen en natuur of iets anders. Stuur mij dan een bericht of bel mij! We kunnen samen kijken of ik jou kan helpen met je vraag stuk.