Infographic Heldin

Rode Kruis

Voor het Rode Kruis, District Gooi & Utrecht heb ik een prachtige infographic gemaakt die de resultaten van hun project Heldin op een duidelijke manier weergeeft. Heldin richt zich op vrouwen die het lastig vinden om te handelen in noodsituaties, en het Rode Kruis leert hen EHBO-vaardigheden, omgaan met stress, weerstand en effectieve communicatie.

De poster werd zowel tijdens een bijeenkomst als online ingezet om te delen binnen de organisatie en ook extern te laten zien wat er bereikt is met het project.

Omdat er veel data moest worden gevisualiseerd, heb ik besloten om twee versies van de infographic te maken. Er is een uitgebreide versie met alle informatie en een gedrukte A3-versie met alleen de hoofdpunten. Op deze manier kunnen de resultaten van het project Heldin op een beknopte manier worden gedeeld.

Als je op zoek bent naar een creatieve manier om de resultaten van jouw projecten te communiceren, kan ik je helpen met het ontwerpen van een professionele en effectieve infographic. Of het nu gaat om het informeren van mensen binnen jouw organisatie of om het extern delen van de resultaten van jouw project, een goed ontworpen infographic kan het verschil maken en zorgen voor meer aandacht en betrokkenheid. Neem gerust contact met mij op als je meer wilt weten over wat ik voor je kan betekenen.

Infographic rode kruis heldin

Dankjewel Tessa voor de fijne samenwerking. Je hebt je in een korte tijd de Rode Kruis huisstijl eigen gemaakt en de communicatie met jou was duidelijk & goed. Met de door jou ontworpen infographic kunnen we onze resultaten mooi en overzichtelijk presenteren!”

- Miriam van het Rode Kruis

DEZE IS VOOR DE
ORGANISATIES DIE MEER ZIJN DAN EEN
VERDIENMODEL.

Voor de merken waar mensen achter zitten die voortdurend willen bijdrage aan een betere wereld, omdat deze merken er voor andere zijn ben ik er voor deze merken. Ben jij een non profit organisatie of een bedrijf/merk die zich inzet voor een goed doel, een betere wereld, mensen en natuur of iets anders. Stuur mij dan een bericht of bel mij! We kunnen samen kijken of ik jou kan helpen met je vraag stuk.